Nejat

Graag wil ik vaker in contact komen met andere mensen die in het Bezuidenhout wonen. Vanuit SoZa merk ik dat dit soms lastig is. Het lijkt me bijvoorbeeld leuk om benaderd te worden voor buurtactiviteiten en samen feestdagen te vieren. Dit jaar hoop ik voor Kerst een uitnodiging te krijgen.

Sommige dingen vind ik moeilijk hier thuis. Een voorbeeld daarvan is dat we de trap moeten gebruiken om naar boven te lopen. Een van mijn vriendinnen heeft net een baby gekregen en wil niet meer op bezoek komen omdat ik op de derde verdieping woon.
Op mijn huidige woongroep voelde ik me snel thuis. We wonen hier samen met acht vrouwen, met wie het onderlinge contact goed is. Het is fijn om op een groep met alleen vrouwen te wonen.

Een van onze huisgenoten heeft bedacht om onze woongroep op een leuke manier in te richten. Tijdens de lockdown hebben we de muren op de gang geverfd. Hierdoor heeft ons huis meer sfeer gekregen. De muren op mijn kamer heb ik wit en groen geverfd. Dit zijn kleuren die goed bij mij passen.