Ibrahim

Als buurtsportcoach raakte ik een aantal jaar geleden betrokken bij twee projecten met de opdracht om bewoners van SoZa via sportactiviteiten kennis te laten maken met andere buurtbewoners in het Bezuidenhout. Dit was een groot succes, waarna ik besloot om een sportschool te openen in het gebouw zelf: High Sky Fitness.

De sportschool is meer dan een bedrijf. Door de jaren heen is de sportschool gegroeid tot een plek waar buurtbewoners, statushouders en andere bewoners samenkomen om te sporten en nieuwe mensen te ontmoeten. Activiteiten als boksen, fitness en bootcamps zijn een goede manier om mensen bij elkaar te brengen.

Het geeft mij voldoening om mensen in hun kracht te zetten. In eerste instantie door middel van sport, en daarnaast ook met andere zaken als die aan de orde komen. De mensen die hier vanaf het begin komen sporten hebben grote stappen gemaakt. Dat vind ik geweldig om te zien.
Ik ben er trots op dat wij een internationale sportschool zijn. De vlaggen van de landen waaruit onze leden afkomstig zijn hangen aan de muur. Hiermee wil ik een sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Op dit moment zijn alle continenten vertegenwoordigd. Alhoewel, volgens mij is er nog niemand uit Antarctica..